Agrarische Kontakt Dagen logo

Over de AKD

De Agrarische Kontakt Dagen (AKD) is in 2006 opgestart door de bedrijven Greve BV, Tolsma BV, N. van Staveren BV en Profytodsd. De bedrijven miste een sterke lokale beurs voor de sector waar de toeleverende bedrijven gezamenlijk de relaties kunnen benaderen. De beurs staat garant voor noviteiten, maar ook voor gezelligheid. De mix van ontmoeten, praten, lezingen en demonstraties is een ijzersterke combinatie.

Het doel van de beurs is om een compleet, maar selecte groep van bedrijven te presenteren, waarbij elk type bedrijf is vertegenwoordigd die banden heeft met de agrarische sector. Van bewaringstechniek en mechanisatie van gewasbescherming tot verzekering en van olie tot makelaardij. Een compleet palet, met leuke en diverse mix.

De AKD worden ook lokaal georganiseerd. Dit zorgt voor een toegankelijke en laagdrempelige beurs. Zowel voor bedrijven als voor bezoekers. De bedrijven opereren zowel lokaal als nationaal. Interessant voor iedereen die te maken heeft met de agrarische sector.

Toegang tot de AKD is geheel gratis. Deelnemende bedrijven worden select toegelaten. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de organisatie.
19 nov 2014 Lezingen tijdens de AKD
Lees meer

28 okt 2014 Agrarische Kontaktdagen zijn weer in aantocht
Lees meer

26 jul 2012 Kontakt opnemen met AKD
Lees meer